Duree

 

  Aqidaa

 

 Ibaadaa

 

 Manhaja

 

 Fatwaa

 

 Caqasaa

 

 Dawadhaa

 

 Dubbisaa

 

 Forum

 

Shekh Muhammed shekh                Abdulqadir

Shekh Tamaam Hussen

Shekh Hassan AbdAllah

Shekh Hassen Diida

Shekh Abu Yahayaa

Shekh Abu Naaji

Shekh Huseen Urdaa

Seyfuudiin Ahmed

Ahmed Abdulqadir

Abu Suleymaan Abdallah

 Isiniif fille





 

Paltalk


 

 

 

   
 

Sagantaa Paltalk  

 

 Ergamaan Rabbii Rahamataafi Nagahiin irratti  haajiraatu  Akki ja'ee
"  
Nama Rabbiin Toltuu isaaf fadhe bekkomsa amantii isa hubachiisa "


 Guyyaa
 

Barsiiaa

 Kitaaba
Barsiisan

 Yaroo
barnoota

 Isniina  

Shekh Hassen Abdallah

Al Adabul Mufrad

12:15 am EST

 

 

6:15 am South Africa

Salaasa

Shekh Hassen Abdallah

Al Adabul Mufrad

12:15 am EST

 

 

 6:15 am South Africa

Arbi'aa
 

Shekh Hassen Abdallah

Al Adabul Mufrad

12:15 am EST 

 

 

6:15 am South Africa 

kamisa
 

Shekh Hassen Abdallah

Al Adabul Mufrad

12:15 am EST  

 ''

 

6:15 am South Africa 

Juma'ata
 

Shekh Hassen Abdallah

Muhadara

3:15 Pm EST

''

 

9:15 pm South Africa

Sabtii
 

 ''

Muhadara

 3:15 Pm EST

Shekh Hassen Abdallah

 

9:15 pm South Africa

Alhada
 

 Shekh HassenAbdallah

Al Adabul Mufrad

12:15 am EST

 

 

6:15 am South Africa 

  Yaroo biiyya  tesanni asxuqaa laaladha

 

 

 

 

 

 


 

 Qura'ana caqasaa

 

 

Websitii Ulamaai